U moderno doba žurba je postala naš životni stil. Organizam izlažemo velikim naporima, a vremena za kvalitetnim obrokom sve je manje.

Djelovanje stresa na organizam

Kada se stresom sve zalihe iscrpe osjećamo se umorno, imamo glavobolje, bolove u zglobovima, probavne smetnje, promjene raspoloženja i česte prehlade, a vidljive su i promjene na koži. Sve to stvara dobar temelj za razvoj budućih bolesti.

stress-nedir-1


Prehrana ima neprocjenjivu ulogu za naš organizam. Ona treba biti podijeljena u manje obroke više puta dnevno. Vrlo je važan i izbor namirnica. Treba konzumirati one poput svježeg sezonskog voća i povrća, cjelovitih žitarica i posnog mesa ili ribe, koje će tijelu osigurati dovoljne količine nutrijenata, vitamina i minerala. Zato birajmo što ćemo jesti jer vitamini i minerali imaju veliku ulogu i nezamjenjive su komponente biokemijskih mehanizama.

Yasenka Imuno BC – Podiže Vaš imunitet!

imuno-bc-promo-tuzla

Beta-1,3/1,6–D-glukan je biološki aktivna prirodna tvar izolirana iz stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sistema i smanjenju umora i iscrpljenosti.
Imuno BC tekući dodatak prehrani uzima se kao pomoć funkciji imunološkog sustava u dozi od 1 ml/5 kg tjelesne težine jednom na dan, od 2 do 4 sedmice. Kod povećanih potreba preporučuje se prva tri dana uzeti dvostruku dozu. imuno BC uvijek se uzima ujutro natašte ili naveče prije spavanja. Izvrsnog je okusa banane.

Gdje pronaći Yasenka Imuno BC u BiH ?

Yasenka imuno BC možete pronaći u svim IBN Sina apotekama na području Tuzlanskog kantona.

imuno-bc

AKCIJA: Uz kupovinu Imuno BC sirupa, dobit ćete na poklon orginalni Yasenka šal sa kojim ćete upotpuniti vašu obaveznu zimsku opremu